Jump to Navigation

contact

                          

Vanaf 1993 werk ik als projectleider, trainer en manager bij verschillende gemeenten. Op linked in kunt u zien waar en wanneer. Vanaf 2001 geef ik ook trainingen. Ik ben begonnen als co-trainer van Hein Reitsma en Rob Meyer, bij het geven van trainingen projectmatig creëren. Zij hebben mij het vak geleerd. Met Aad Klaassen heb ik een training ontwikkeld “Werken met woonwagenbewoners”. Een deel van de theorie onder deze training heb ik beschreven met Paul Zuiker en is hier te vinden. 

Ik hou van de combinatie van theorie en praktijk. Theorieën zijn voor mij leuk zodra ik ze direct in de praktijk kan toepassen. De trainingen bouw ik altijd op met een afwisseling van denk- en doe-werk. Ik wil wel actie zien! 

In 2011 ben ik met 010 projecten begonnen om ook buiten mijn werkomgeving trainingen en opleidingen te kunnen verzorgen. Ik richt me vooral op het professionaliseren van het opdrachtgeverschap binnen de overheid. Ik merkte dat binnen de gemeentelijke praktijk veel vragen bestonden over opdrachtgeverschap. "Wat houdt het nou in?" en "Wanneer ben je nu een goede opdrachtgever?" Ik heb hier inmiddels een boek over geschreven. Voor verschillende colleges, MT's, en vakverenigingen zoals IPMA, VPNG en de Wethoudersvereniging heb ik trainingen en workshops verzorgd. Voor Berghauser verzorg ik een training rond het opdrachtgeverschap voor Omgevingsdiensten. 

Heeft u vragen of zoekt u assistentie bij het professionaliseren van het opdrachtgeverschap binnen uw organisatie? U kunt hier contact met mij opnemen.Main menu 2

Page | by Dr. Radut