010 projecten is de eenmanszaak van Edwin van Dieën. Ik ben gestart met 010 projecten om organisaties te kunnen helpen bij het verbeteren van het werken in projecten. Vanaf 1993 heb ik bij verschillende gemeenten gewerkt als projectleider. Bij de gemeente Rotterdam ben ik ook begonnen als trainer in projectmatig creëren. Van Hein Reitsma en Rob Meyer heb ik het vak geleerd. In 2011 was het tijd om deze trainingen ook buiten mijn eigen werkgever, de gemeente Dordrecht, te kunnen geven. Sindsdien heb ik me verder ontwikkeld in het opdrachtgeverschap voor projecten. Met collega’s van verschillende overheden heb ik hierover studiebijeenkomsten georganiseerd die uiteindelijk ook hebben geleid tot verschillende boeken over de rol van de opdrachtgever.

Via 010 projecten werk ik samen met verschillende andere opleiders, die hun eigen ervaring meebrengen uit de gemeentelijke praktijk. We houden van actieve opleidingen, waarin we de theorie direct koppelen aan voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van deelnemers.

Als trekker van de interessegroep goed opdrachtgeverschap van IPMA organiseer ik jaarlijks verschillende bijeenkomsten waar we kennis delen over het opdrachtgeverschap bij overheden en het bedrijfsleven. Ook heb ik verschillende studiebijeenkomsten georganiseerd bij de Wethoudersvereniging en de VPNG.

Heb je vragen, of zoek je assistentie bij het professionaliseren van het opdrachtgeverschap binnen jouw organisatie? Bel me op 0648448901 of laat het me weten via het contactformulier.