Jump to Navigation

weerstand in projecten

Projecten zorgen voor verandering. Er zijn daarom altijd mensen die een belang hebben dat een project niet doorgaat. De tegenstand is soms zo groot, dat projecten niet doorgaan.

Tegenwoordig is het gebruikelijk dat tegenstanders juridische stappen ondernemen om projecten te dwarsbomen. Maak daarom een serieuze analyse van alle procedures die mogelijke tegenstanders kunnen starten. Hou in de planning en het budget rekening met de afhandeling van deze procedures.

Sabotage, bedreiging en staking komen in Nederland minder vaak voor. Toch gebeurt het wel. Deze vormen van weerstand kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor u zelf, uw medewerkers en het imago van uw organisatie. Heeft u te maken met extreme weerstand in uw projecten, onderken de gevolgen die de weerstand heeft voor uw organisatie en pas de projectorganisatie er op aan.

010projecten is ervaren met het uitvoeren van projecten in omgevingen met grote en extreme weerstand. Wij kunnen in company uw medewerkers opleiden en begeleiden om op de juiste manier om te gaan met deze weerstand.

terug naar ZIJ

 Main menu 2

Page | by Dr. Radut